VIDEOPAD: UN EDITOR DE VÍDEO GRATUÏT SENZILL PERÒ MOLT EFECTIU




VideoPad Video Editor permet editar els nostres vídeos, sigui quina sigui la seva procedència, DVD, una càmera digital o un fitxer qualsevol.


És compatible amb la majoria de formats de vídeo i d'àudio, raó per la qual podrem treballar amb qualsevol arxiu de vídeo i afegir-li àudio sense problemes.


VideoPad també permet tallar fragments d'una pel·lícula, canviar-ne l'ordre i afegir frames o senzilles transicions, de manera senzilla i còmoda. És, doncs, ideal per preparar la nostra pròpia videoteca educativa, amb fragments de pel·lícules i reportatges, descarregats d'internet o gravats de la televisió, sense necessitat de dependre del funcionament de la xarxa del nostre centre per al seu visionat.


Així mateix, si volem convertir els nostres alumnes en intrèpids reporters de televisió o en autors dels seus propis documentals o pel·lícules, VideoPad conté les eines bàsiques perquè els nois i les noies puguin realitzar amb facilitat aquesta tasca.


VideoPad també té cura del procés d'exportació, oferint la possibilitat de convertir el nostre projecte al format ideal per al seu visionat en un telèfon mòbil, en un ordinador, en un reproductor DVD o, fins i tot, a YouTube.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada