FEM PODCAST!

El mot podcast ve de la contracció de "iPod", el reproductor d'Apple, i el terme anglès "broadcasting" que significa difusió.
És una emissió formada per un conjunt de fitxers de so (OGG o MP3) normalment integrada en un post (missatge, anotació) d'un bloc (bitàcola o diari personal) i que es difon per subscripció amb un RSS, cosa que facilita la sindicació de continguts.
A continuació, trobareu tres exemples de podcast realitzats per alumnes de 4t d'ESO i de Batxillerat del nostre institut, l'IES Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

MALENCONIA I

Aquí teniu una de les obres mestres del gravat de tots els temps. Durero va voler omplir-la de símbols misteriosos, de tal manera que el seu significat encara genera discussions enceses entre els experts. Els investigadors del nostre programa setmanal d'art tractaran d'oferir una mica de llum al voltant d'aquesta complexa obra.

L'ADORACIÓ DELS REIS MAGS

Aquest quadre, com ja deveu haver endevinat, tracta sobre l'adoració dels reis mags. Va ser realitzat pel famós pintor florentí Sandro Botticelli. Sabíeu que l'artista s'hi va representar? A veure si descobriu qui és!

L'EROS HOMOSEXUAL



Heus aquí l'entrevista realitzada pels alumnes responsables de la ràdio del centre a l'Èric Muñoz, autor d'un interessant Treball de Recerca sobre l'homosexualitat al llarg de la història, titulat "L'Eros Homosexual".



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada